THIS IS A SUBHEADING

Tippek az icentrum iphone szerviz használatához

this is a subheading

Tippek az icentrum iphone szerviz használatához

Nem úgy tűnik, hogy mindenkinek van egy icentrum iphone szerviz ma? Bár a mai világban semmi sem népszerűbb, a használatuk módja nem könnyű. Ha úgy találja, hogy vannak olyan dolgok, amelyek rejtélyek, akkor olvass tovább. Ez a cikk tele van kis tippekkel, amelyek segítenek abban, hogy szakértője legyen a telefon használatának.

A böngészés közben nem kell beírnia a ".com" -et a webcímekbe.

A Siri most lehetővé teszi, hogy emlékeztetőket állítson be az Ön tartózkodási helyének megfelelően. Nem kell elmondania Sirinek, hogy emlékeztesse Önt arra, hogy egy adott időpontban hívja munkáját. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. Az icentrum iphone szerviz automatikusan tudja, hogy hazaér, és megadja az emlékeztetőt. Ha még nem biztos benne, hogy mikor lesz haza, még mindig emlékeztetője lehet.

Az icentrum iphone szerviz jól működik, mint egy csodálatos eszköz, amely akár egy területről a másikra is segíthet. A térkép lapon gyorsan és könnyen elérheti.

Sok hasznos alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek átalakítják az icentrum iphone szervizet tárolóeszközre. Könnyen feltölthet zenét, videókat, zenéket és fényképeket. Csak csatlakoztatnia kell a telefont bármelyik számítógéphez, vagy azt egy másik számítógéphez kell kapcsolni, hogy letölthesse és hozzáférhesse őket.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy azonnali értesítést kapjon az icentrum iphone szervizről. Választhat, hogy csak egy fiókot szinkronizál az icentrum iphone szerviz-re.

Sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy az iMessage-ba írt üzenetet? Vajon az Auto Correct rendetlenség újra felfogta a jelentését? Könnyedén kijavíthatja a károkat az icentrum iphone szerviz rázásával. Ez automatikusan visszavonja a legutóbbi gépelést. Lépjen a Beállítások menübe, hogy ellenőrizze, hogy ez a funkció engedélyezve van-e, mivel ez opcionális.

Ha valaki, aki nagy értéket ad a magánélethez, gondold át kétszer, mielőtt nagyon sokat beszélsz vele. Az Apple elég sok ilyen hangutasítást rögzít Siri számára, és tárolja azokat belső kiszolgálón. Ez a beszédfelismerés támogatása és a fájlok biztonságának megőrzése érdekében történik, de ne feledje, hogy a Siri alkalmazás használatakor mindent rögzít.

Engedélyezheti, hogy az icentrum iphone szerviz vizuálisan jelezze a bejövő üzenetek bejövését. A beállítás menü használatával érheti el ezt a funkciót. Ezután egyszerűen aktiválja a LED Flash gomb beállítását

Ne pazarolja az idejét szóval. Ezzel megtakaríthatja, hogy minden beírt szó után nem kell megérintenie az "x" -t.

Valószínűleg befejezni szeretné azt, amit csinál, mielőtt a hirdetményt megküldi. Gyorsan megszabadulhat az értesítésről. Csak akkor kell elhúznia a felugró ablakot.

Ne essen pánikba, ha az icentrum iphone szerviz lefagy. Ha nem oldja meg a problémát, próbálja meg egyszerre megnyomni az alvó és a home gombot. Ez egy kemény újraindítási parancsot fog adni, amely újraéleszteni fogja a telefont.

Az icentrum iphone szerviz egyik nagyszerű javaslata a Facebook alkalmazás használata. Sokan tudják ezt, de vannak olyanok, akik nem tudják, hogy a telefon képes-e használni a Facebookot.

A kedvencek és kezelőszervek azonnal elérhetők. Menjünk oda, ahol a beállítások vannak, majd menjen az általános oldalra, majd nyomja meg a kezdő gombot. Testreszabhatja az icentrum iphone szerviz-t úgy, hogy kétszer megérinti, majd kiválasztja, hogy mely beállításokat kívánja testreszabni. Ez egy meglehetősen egyszerű folyamat, ha ismeri a megfelelő lépéseket.

Most, hogy eljöttél a cikk végéhez, sokkal többet tudsz az icentrum iphone szervizről, mint korábban. Használhatja a fenti cikk bármelyikét, hogy elérje az utat. Nincs idő, úgy fogja érezni, hogy Ön a játék tetején van, amikor a telefonját ki akarja használni.

© Copyright szonyegtisztitas