THIS IS A SUBHEADING

Tartsa ezeket a tippeket szem előtt, amikor dolgozik a cikk marketing kampányán

 

this is a subheading

Tartsa ezeket a tippeket szem előtt, amikor dolgozik a cikk marketing kampányán

 

A vállalkozások számos stratégiát használnak vállalkozásuk népszerűsítésére. Egyes vállalkozások az internetes marketinget, az affiliate marketinget vagy a hálózati marketinget használják. Az egyik legnépszerűbb üzleti marketingstratégia a cikkmarketing. A következő cikk számos tippet kínál, amelyek segítségével hasznosíthatja a cikkmarketinget vállalkozásában.


Tartsa naprakészen a tartalmát. Ha az olvasók régebbi cikkre bukkannak, és rájönnek, hogy az már elavult, azonnal távoznak. Meg kell próbálnia, hogy cikkei frissek legyenek, amit egyszerűen megtehet a frissített cikkekre mutató linkek hozzáadásával. Használja ki a "Legfrissebb" vagy "Legnépszerűbb" funkciókat a webhelyén. Így még a régi tartalmak is pénzt termelnek Önnek.


Indítson blogot. A blogolás hatékony eszköz lehet arra, hogy felhívja a figyelmet webhelyére - különösen, ha van valami érdemleges mondanivalója. Indítson blogot, és hagyjon viszonossági linkeket a webhelye főoldalán. Ezzel semmit sem veszíthet, és potenciálisan sokat nyerhet.


Ha vállalkozását cikkmarketinggel szeretné népszerűsíteni, kezdje egyszerűen azzal, hogy leírja gondolatait. Ne figyeljen a nyelvtanra vagy a helyesírásra, csak írjon úgy, mintha beszélgetne valakivel. Ha befejezte, menjen vissza, és szerkessze meg az egyértelműség érdekében. Idővel kevesebb mint fél óra alatt képesnek kell lennie egy rövid cikk elkészítésére.


A legjobb online írás nagyon nyugodt megközelítéssel történik. Gondoljon úgy a cikkmarketingre, mintha igazán érdekes és informatív blogbejegyzéseket írna, nem pedig úgy, mintha technikai wiki-cikkeket szerkesztene. Tartsa a dolgokat barátságosan, szórakoztatóan és tisztán, ami biztosítja, hogy ne legyen gondja a közönség sikeres megcélzásával. Ha megpróbál túlírni valamit, az emberek nagymértékben elfordulnak öntől.


Az egyediség fontos tényező lehet a cikkmarketingben azáltal, hogy a cikkek nem hasonlítanak más, már kint lévő cikkekhez, növelheti a fogyasztók esélyeit a cikkei megtekintésére. Ha olyasmit tud adni a nézőknek, amit még soha nem láttak, az felkeltheti az érdeklődésüket.


Nem tudja, miről írjon? A nézőpontváltás optimális stratégia az írása felfrissítésére. Példaként, ha az utazási cikkek az Ön szakterülete, gondolkodjon el azon, hogy egy adott alcsoport elérésére írjon. Próbáljon meg különböző ötleteket írni a nyaralni utazóknak. Írhatna az idősek utazási gondjairól is. Ha megtalálja a módját, hogy megoldja a problémákat a saját résén belül, akkor olyan cikkei lesznek, amelyekre továbbra is igény lesz.


Mindig új ötleteket kell keresni, amelyeket be lehet építeni a cikkmarketingbe. Ez lehet egy új formátum, amit valaki kedvel, vagy egy új termék, amit a cikkében forgalmazhat. Az új dolgok megtalálása a cikkmarketinghez segít nekik abban, hogy érdeklődőek és koncentráltak maradjanak.


A káromkodások vagy káromkodó szavak használata a cikkekben általában kerülendő a legtöbb cikk marketing, hogy az egyik fog csinálni. Azonban egy kis mennyiségű káromkodó szavak használata olyan cikkekben, amelyeket a felnőtt közönség felé fognak értékesíteni, segíthet megragadni az olvasók figyelmét.


Ha PLR-cikkeket fog használni cikkmarketinghez, akkor fontolja meg a cikkek lehető legnagyobb mértékű átírását. Az egyik ok, amiért ezt meg kell tennie, hogy a cikk könyvtárak nem engedélyezik a duplikált példányok listázását. A PLR cikkek újraírása növeli a cikkek értékét, mivel azokat hozzá lehet adni a cikk könyvtárakhoz. Legalább a felhasznált PLR-anyagok 70 százalékát újra kell írnia.


Miután a cikkmarketing-törekvés korai szakasza befejeződött, a cikkírónak képesnek kell lennie felmérni a célközönség nyelvi stílusát és általános műveltségét. Azok a szerzők, akik saját írói stílusukat a közönségük kommunikációs készségeihez igazítják, népszerűbb és hatékonyabb cikkeket fognak készíteni.


Online cikkei népszerűsítésekor érdemes megnézni versenytársai "legnézettebb" és "legtöbbet publikált" kategóriáit. Így láthatja, hogy ezek a szerzők hogyan használták a linkjeiket és a kulcsszavas kifejezéseiket. Ha ezt megteszi, előnyhöz jut, mert láthatja, hogy amit ők csinálnak, az működik-e. Ha igen, akkor megpróbálhatja utánozni őket. Ha nem, akkor tudja, mit kell kerülnie.


Amikor ír, ne feledje, hogy a címek óriási hatással vannak a sikerére. Ha egyszer felkeltik az érdeklődést, nagyobb az esélye annak, hogy időt szánnak a cikkek elolvasására.


Keressen fülbemászó, vonzó fotókat, de győződjön meg róla, hogy megfelelő jogokkal rendelkezik a képek használatához. A blogjában vagy cikkebe illesszen egy linket a képről, és az visszavezeti őket önhöz.


Számos stratégia épül be egy vállalkozás sikerébe. Míg sokan először a bannerhirdetésekre gondolnak online marketingként, a cikkmarketing egy olyan technika, amelyet mások is sikeresen alkalmaznak. Az ebben a cikkben található információk felhasználásával a cikkmarketinget használhatja a termékek és szolgáltatások népszerűsítésére a vállalkozás számára.

© Copyright szonyegtisztitas