THIS IS A SUBHEADING

Az Ajtó és Ablakcsere használatának hátrányai

this is a subheading

Az Ajtó és Ablakcsere használatának hátrányai

Annak ellenére, hogy az Ajtó és Ablakcsere már évek óta ki van téve, ma még mindig sokkol az embereket. Ennek oka az, hogy minden alkalommal, amikor a telefon új verziója jelenik meg, valamilyen forradalmian új technológiával rendelkezik. Nézze meg az Ajtó és Ablakcsere legújabb és legnépszerűbb funkcióit.

Az Ajtó és Ablakcsere szinte bármit megtehet, amit csak akar. Az "ehhez egy alkalmazás létezik" kifejezés részben az arcon lévő nyelv, részben a valóság. Nézze meg az App Store-ban sok nagyszerű ötletet és dolgot, amelyekkel elkezdi használni a telefonját, nyomon követheti vagy emlékeztetheti Önt.

Sok Ajtó és Ablakcsere felhasználót gyakran bosszant, amikor az eszköz olyan szót javasol, amelynek éppen nincs értelme gépelés közben. Ne próbálkozzon az ujjaival manőverezni, és nyomja a képernyőn a kis "x" -et; megérintheti a képernyő bármely pontját, hogy megszabaduljon a javaslattól. Ez időt és csalódást takarít meg.

Használja az Ajtó és Ablakcsere eszközt edzőeszközként. A karszalaggal és a rendelkezésre álló sok kiváló fitneszalkalmazás egyikével az Ajtó és Ablakcsere GPS-jét használhatja futásának, kerékpáros útvonalainak, gyalogútjainak és egyebek nyomon követéséhez. Ezen alkalmazások közül sok automatikusan szinkronizálja az edzésinformációkat egy weboldallal, lehetővé téve az előrehaladás könnyű nyomon követését. Szinkronizálhatnak a kedvenc közösségi hálózatokkal is.

Ha véletlenül vízbe engedi az Ajtó és Ablakcsere készüléket, ne kapcsolja be! Ez tartós károsodást okozhat a telefonban, mert rövidzárlatot okoz. Ehelyett törülközőt használjon, hogy enyhén megszárítsa. Soha ne használjon hajszárítót, mert ez bejuttathatja a nedvességet a száraz területre. Tartsa a telefont egy éjszakán át egy táskában vagy tálban nyers fehér rizzsel. Ha ezt megteszi, nagyobb esélye van a telefon újraélesztésére.

Ha az Ajtó és Ablakcsere-en keresi az internetet, kattintson a középső alsó felfelé mutató nyílra, hogy továbbítsa a linket arra az oldalra, amelyen éppen van, az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha az Ajtó és Ablakcsere készülékén fontos cikkeket keres, és nincs elegendő hely az összes tárolásához.

Amikor az Ajtó és Ablakcsere Safari részében tartózkodik, váltson a meglátogatott oldalak között. Nyolc olyan oldalt nyithat meg, amelyek mindegyike nagyon világos lesz a telefonján. Ez a funkció nagyon hasznos, ha több dolgot kell tennie, és nem akarja elveszíteni a kezdeti oldalt.

Az Ajtó és Ablakcsere fantasztikus tulajdonsága, hogy sokoldalú forrásként szolgál minden zenei igényéhez. Nem csak iPodként működhet, hanem megkönnyíti a számtalan testreszabható zenei alkalmazás és a rádióállomások streamingjének élvezetét. Ha megismeri ezeket a lehetőségeket, soha többé nem kell maradnia kedvenc dallamai nélkül.

Az Ajtó és Ablakcsere személyre szabásának egyik módja a háttérkép megváltoztatása az Ajtó és Ablakcsere első és fő képernyőjén. Választhat a meglévő háttérképek közül, amelyeket az Apple hoz létre vagy kiválaszt a fényképezőgép tekercséből, ahol választhat az elmentett fotók közül.

Az Ajtó és Ablakcsere egyik nagy előnye a Facetime használata, amelyet teljes mértékben ki kell aknázni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy barátját vagy családtagját videóként láthassa a telefon másik oldalán. Ez elősegíti a beszélgetések személyre szabását, hogy mélyebbek és szórakoztatóbbak legyenek.

Nem izgalmas az Ajtó és Ablakcsere által kínált mindent áttekinteni. Mivel a telefon technológiája évente megjelenik, nem meglepő, hogy ez a telefon az elmúlt évtizedben a bolygó első számú telefonja maradt. Fogd meg magad, és dicsekedj barátaidnak a nagyszerű telefonodról.

© Copyright szonyegtisztitas