THIS IS A SUBHEADING

Vízvezeték 101: A csövekhez hasonlóan ápolunk

this is a subheading

Vízvezeték 101: A csövekhez hasonlóan ápolunk

Tudta-e, hogy a 80 psi feletti víznyomás valójában hangos ütköző hangot okozhat a vízvezeték-rendszerében? Ez könnyen megoldható egy szelep beszerelésével, amely beállítja a bejövő víznyomást. További kiváló szakértői tippeket a cikk többi részében talál.

A merev rézet sok házban használják a fő vízvezetékekhez. A merev réz nem hajlítható, ezért az illesztéseket és a pólókat meg kell forrasztani. Forrasztáskor mindkét felületre mindig folyasztást (más néven forrasztópasztát) kell felvinni. A fluxus késlelteti az oxidációt, amikor a réz hevül. Rézcsukló izzadásakor mindig használjon ólommentes vagy majdnem ólommentes forrasztást.

Ellenőrizze a csaptelepek tömítettségét. Ellenőrizze a gombokat és a csapot. Naponta száz gallon víz pazarolható el szivárgások miatt, és ez nem jó, ha fizet a vízszámláját. A szivárgás leállításával sok pénzt takaríthat meg magadra. A szivárgások idővel is növekedhetnek, ezért kerülje a katasztrófát, és ellenőrizze az összes csaptelep szivárgását!

Ha van olyan vízvezeték-munkája, amelyet még meg kell tenni, ütemezze mindezt egyidejűleg. Előfordulhat, hogy minden alkalommal fel kell hívnia, amikor szüksége van egy apró, a vízvezeték-szereléssel kapcsolatos problémára, de ha tudja, hogy a rendszer rossz, ha egyszer hívja fel, elindíthatja a jelentős javításokat, mielőtt felhívná. Mivel a legtöbb vízvezeték-szerelő órás munkadíjat számít fel az átalánydíj mellett, jelentősen csökkentheti számláját azáltal, hogy csökkenti az otthoni utazásaikat.

Mindig vásároljon kiváló minőségű szerelvényt, ha cseréli a zuhanyfejét. Az emberek sokszor úgy gondolják, hogy rendben van a legolcsóbb zuhanyfej megvásárlása, amelyet megtalálnak. Ezek azonban egy okból olcsók, mivel olcsón készülnek és sokkal könnyebben törnek el.

Ha PEX csöveket használ otthoni ellátóvezetékekhez, győződjön meg arról, hogy megszerezte a megfelelő eszközöket a munkához. A PEX csövekhez teljesen más típusú szerszám szükséges, mint a szokásos soroknál. A PEX-nek azonban nagyon sok előnye van, ezért ne hagyja, hogy a különböző követelmények eldobjanak.

Összegzésül szeretné tudni, hogy tudja-e az összes zajt, amelyet az alagsorából hall. Néhány zaj normális lehet, mások azt jelenthetik, hogy súlyosabb problémák. Remélhetőleg ez a cikk segít meghatározni, hogy milyen problémákra van szükség az azonnali reagáláshoz.


© Copyright szonyegtisztitas