Marketing tippek, hogy több olvasót kapjon

this is a subheading

Marketing tippek, hogy több olvasót kapjon

Ha a cikkmarketing a következő lépés az üzleti promócióhoz, amit helyesnek érez, először is biztos akar lenni abban, hogy a legjobb koncepciókat tartja szem előtt. Ha nem érti, hogy mi adja a cikkeknek azt a hatalmat, amely valóban elősegíti vállalkozását, akkor nem érheti el a kívánt eredményeket, de a cikkben található tanácsokat felhasználhatja a megfelelő megértéshez, hogy elkezdhesse.


Javítsa webhelye keresési rangsorát több belső hivatkozás beillesztésével. Amikor új tartalmat ad hozzá az oldalhoz, linkeljen vissza a korábbi tartalmakra. Ha például van egy receptekről szóló blogja, és egy olasz tésztaételt tesz közzé, linkeljen vissza egy korábbi receptre, amelyet a lasagnáról írt. Ha így tesz, automatikusan növeli a belső forgalmat az oldalán belül, ami növelheti a rangsorolást.


Válasszon olyan kategóriát, amely jövedelmező lesz, de győződjön meg róla, hogy tud valamit az adott területről. Lehet, hogy a könyvkritikák több pénzt hoznak, mint bármely más oldal, de ha soha nem olvas, akkor ez a terület nem önnek való. Válasszon olyan témákat, amelyek egyrészt pénzt hoznak, másrészt illeszkednek az erősségeihez.


Egy kis extra bevételért iratkozzon fel egy olyan programra, mint az AdSense. A bevételei nagy részének a partneri marketingből kell származnia, de ha már veszi a fáradságot, hogy egy jó weboldalt építsen, akkor akár be is hirdethet némi bevételt a hirdetési programokból. Győződjön meg róla, hogy a hirdetések jól illeszkednek a webhelyéhez, hogy ne űzze el az ügyfeleit.


Ez a tipp egy jó célhosszúság a bekezdéseihez. Egyesek joggal mondják, hogy a számítógép képernyőjén nehezebb koncentrálni az anyag olvasására, mint a nyomtatott oldalon. Tegye az egyes bekezdéseket a lehető legtömörebben, a minőség megtartása mellett, ami a tartalmat illeti.


Válassza a mikro-rést. Nagy a kísértés, hogy nagyon keresett tartalmat írjon párkapcsolati tanácsadásról vagy internetes marketingről, de a probléma az, hogy mindenki más is ezekről a dolgokról ír. Ha olyan cikkeket tud írni, amelyek egy olyan niche-t szolgálnak ki, amely nem rendelkezik nagy lefedettséggel, akkor olyan szintű olvasói hűséget szerezhet, ami a gyakoribb témák esetében lehetetlen.


Gazdagítsa a cikkeit más linkekkel. Lehet, hogy a cikke rengeteg információt tartalmaz, de ha talál olyan kapcsolódó témákat, amelyeket a célközönsége élvezhet, linkeljen rájuk! Az olvasók szeretik, ha megbízhatnak egy íróban, aki segít nekik további információkat találni egy témáról, még akkor is, ha azt nem maga a szerző írta.


Használjon cikk forrásdobozt. Ez egy bekeretezett doboz az egyes cikkei végén. Az olvasónak ad egy kis háttérinformációt a cikk szerzőjéről, arról, hogy hol találhat további cikkeket ugyanattól az írótól, valamint az esetlegesen folyamatban lévő projektjeiről, és néha egy képet is tartalmaz.


Ahhoz, hogy a cikkmarketinget valóban munkába állítsa vállalkozása online marketingtevékenységei érdekében, tudnia kell, hogy mely elemek működnek igazán, milyen stratégiák biztosítják az elvárt eredményeket, és milyen fogalmak a legfontosabbak a folyamat szempontjából. Ha ezeket a cikkmarketingre vonatkozó tippeket használja, akkor vállalkozása a kívánt irányba fog haladni.

© Copyright szonyegtisztitas