Egy marketinges elméjében - Hogyan kereshet bárki pénzt cikkek írásával?

 

this is a subheading

Egy marketinges elméjében - Hogyan kereshet bárki pénzt cikkek írásával?

 

A cikkmarketing a weboldala népszerűsítésének folyamata a saját tartalmainak létrehozásával és terjesztésével. Ez lehet az egyik legőszintébb és leghatékonyabb módja annak, hogy növelje webhelye ismertségét. Nem kell hozzá egy regényíró tehetsége vagy egy újságíró gyorsasága sem, hogy jól csinálja. Itt, ebben a cikkben talál néhány tippet az egyszerű és hatékony cikkmarketinghez.


Ismerje meg a díjszabást. A partnercégekkel dolgozó cégek különböző díjszabásokat számítanak fel, néha még attól függően is, hogy milyen típusú marketinget tervez nekik. Nézzen utána ezeknek a díjaknak, és ügyeljen arra, hogy figyeljen a szerződésben esetleg rejtett "induló" díjakra. Ne fizessen valamiért, ha nem tudja, hogy mi az.


Használjon húzóerőt az emberek bevonására. Az olvasók kíváncsiságukat szeretnék kielégíteni. Ha a weboldala címében feltesz egy kérdést, vagy elgondolkodtatja őket, az olvasókat vonzani fogja, hogy megtudják, mi a válasz. Használja ki ezt az előnyére, és rángassa be az olvasókat az oldalára, és remélhetőleg az érdekes tartalma miatt ott is maradnak.


Kerülje, hogy több indexen keresztül azonos cikkek azonos verzióit tegye közzé. Használja ki több különböző index előnyeit. Számtalan ilyen áll rendelkezésre. Elég gyakori a kísértés, hogy ugyanazt a cikket több indexen is közzé tegye, de ezt el kell kerülni. A valóságban ez rossz ötlet. A keresőmotorok tervezői számítanak arra, hogy az emberek megpróbálják ezt, így a weboldalak rangsorolása valójában zuhan az ilyen túljelentkeztetett cikkekben megjelenő linkek esetében.


Helyezzen nagy hangsúlyt a cikkei minőségére. Ha túl sokat ír, és úgy érzi, hogy a mennyisége miatt a minősége szenved, lassítson. Nem szégyen, ha valóban időt szán egy minőségi cikk megírására, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy nem küld be annyi cikket, mint amennyit szokott.


Az egyik módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki a cikkmarketingből, ha olyan cikkeket ír, amelyek segítik az olvasókat. A szaktudás megosztása, az információk feltárása és a problémák megoldása mind-mind segít fenntartani az olvasó érdeklődését, és jó benyomást kelt a szerzőről. A hasznos cikkek a szerzőjük hírnevét megbízható információforrásként építik.


Cikkmarketingesként előfordulhat, hogy egy kis pénzt kell befektetnie, de amit valójában befektetnie kell, az az ideje. Ha tehát nincs elég szabadideje arra, hogy arra fordítsa, hogy a munkája nagyszerű legyen, akkor valószínűleg eleve nem kellene belevágnia a marketingbe.


Alakítson ki egy rendszeres mintát a cikkek kiadására. Lehet ez akár napi vagy heti rendszerességgel, de találja ki, hogy mire képes, és tartsa be az önmaga által kitűzött határidőket. Ez az egyik legfontosabb módja annak, hogy eredményeket érjen el. Kezdetben próbáljon meg egy hónapon keresztül minden nap megjelentetni valamit, majd onnan továbblépni.


Kifogyott a cikkötletekből? Változtasson a nézőpontján. Például próbáljon meg egy adott alcsoportot megcélozni a szakterületén belül, ha utazási cikkeket ír. Írjon tanácsokat a gyerekekkel utazó szülőknek. Vagy írhat az idősek utazási gondjairól. Bármiről is írjon, az oldja meg a célközönségének gyakori problémáit. Ez érdeklődést fog kelteni, és a közönsége több cikkét akarja majd olvasni.


A cikkmarketing kockázatosnak tűnhet, mert nagyon sok múlik az Ön által készített cikkek minőségén és hatékonyságán. Amint azonban ez a cikk megmutatta, egy hatékony, lenyűgöző cikkmarketing-stratégia összeállítása könnyebb lehet, mint gondolná. Az ehhez hasonló tippekkel a cikkek segítségével növelheti webhelye forgalmát, és megnyerheti a potenciális látogatókat.

© Copyright szonyegtisztitas