A cikkmarketing felhasználása az Ön javára

 

 

A cikkmarketing felhasználása az Ön javára

 

Bár léteznek számítógépek és technikailag fejlett stratégiák a termék értékesítésére, általában egy jó cikkre van szükség ahhoz, hogy az ügyfelek által megérdemelt összes információt átadhassa. Könnyű lehet azonban rossz minőségű írásokat és cikkeket készíteni, amelyek nem tájékoztatják a vásárlót. A cikkmarketing gyakori buktatóinak elkerülése érdekében olvassa el az alábbi tippeket.

Végezzen kulcsszókutatást. Ha már írt egy cikket, de nem tudja, mi legyen a címe, keressen olyan gyakran keresett kulcsszavakat, amelyek illeszkednek a cikkhez. Ne használjon olyan kulcsszavakat, amelyek nem egyeznek. Senki sem szeret horgászfelszerelést keresni, és a legújabb zenei videókról szóló cikkre kattintani.

Amikor cikkmarketinggel foglalkozik, fontos, hogy a cikkben végig lézerszerűen összpontosítson a választott kulcsszóláncra. Ne ismételje meg újra és újra a karakterláncot - ez egy spam taktika -, de ügyeljen arra, hogy minden tartalom közvetlenül kapcsolódik a tárgyhoz.

A késztermék előállítása előtt gondosan meg kell szerkeszteni a piacra kerülő cikkeiket. Ez a szerkesztési folyamat biztosítja, hogy ne csússzon el hanyag hiba a végtermékben, amelyet a fogyasztók látni fognak. A gondos szerkesztéssel javítják cikkeik marketingképességének hatékonyságát.

Ne sértsen meg semmilyen törvényt, különösen a szerzői jogok megsértését. Szinte minden keresőmotor tartalmaz egy felelősséget kizáró nyilatkozatot, amely szerint betiltják a törvényt sértő webhelyeket. Ha rendszeresen kiderül, hogy más webhelyekről lop tartalmat, akkor webhelyét kitiltják. Tartsa egyedien a tartalmat, hogy elkerülje akár a kitiltás lehetőségét is.

Helyezze el az összes cikkét a webhelyén. Ez nem csak arra készteti a látogatókat, hogy bizalmat alakítsanak ki, és tiszteljék Önt és vállalkozását, hanem kulcsszóforgalmat is hoz a keresőmotorokból. Ügyeljen arra, hogy cikkeit a webhely jól látható, könnyen megtalálható részén helyezze el.

Egy fülbemászó cím messzire visz. Címe felkelti az olvasók figyelmét. Próbáljon olyan leíró szavakat beírni, amelyek segítségével terméke jobban hangzik, mint versenytársai. Adjon hozzá olyan szavakat, mint garantált, csodálatos, egyedi, bevált. Vegye elő a tezauruszát, és találjon ki olyan szavakat, amelyek felkeltenék a figyelmét, ha fogyasztó lenne.

Kifogyott az ötletekből a cikkekhez? Próbáljon meg változtatni a nézőpontján. Ha például utazási cikkeket ír, célozzon meg egy alközönséget a résen belül. Próbáljon különböző ötleteket írni azoknak, akik nyaralni mennek. Vagy írhat az idősek utazási gondjairól. Próbáljon problémamegoldó cikket készíteni a célközönség számára, hogy szakértőként tekintsen önre.

Próbáljon meg néhány közösségi marketing webhelyet használni cikkeinek piacra dobásához, ahelyett, hogy pusztán cikk könyveket használna. Próbáljon meg olyan oldalakat használni, mint a Hub Pages és a Squidoo. Mindaddig, amíg jól megírt tartalommal rendelkezik, sok olvasót szerezhet ezekről a webhelyekről, mert már így is nagy napi forgalommal rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy a legjobb cikkmarketing hatást hozza ki írásából, lehetőleg ragaszkodjon a pozitív íráshoz. A marketingcikkek az értékesítésre összpontosítanak, függetlenül attól, hogy a termék egy eladó terméke vagy a saját tartalom. Az olvasók nyugodtabbak, lelkesebbek és készek a vásárlásra, ha a pozitív beszéd optimistaságra ösztönzi őket.

A cikkmarketing sikere érdekében szánjon időt arra, hogy elolvassa, miről írnak a témája többi írói. Győződjön meg arról, hogy darabja el tud tűnni egymástól, miközben továbbra is kiváló minőséget és őszinteséget biztosít. Azt is észreveheti, ha valamelyik terület nincs jól lefedve, és kiváló kiindulási helye lesz.

Ha gondosan ügyel a felvett személyzetre és a kiadandó munkára, vállalkozása a jólét új szintjére emelkedhet. Ha marketingtervét és cikkstratégiáját az ebben a cikkben található tippekhez igazítja, biztosíthatja, hogy ügyfelei megbízható információkat kapjanak, amelyek jó minőségű termékeit értékesítik.

© Copyright szonyegtisztitas